Gezelligheid, lekker eten en vriendelijke service

Eetcafé Huis Meers is een gezellige en gastvrije brasserie aan de Stationstraat in het centrum van Lanaken, vlakbij Maastricht. Iedereen is welkom in onze familiezaak, jong en oud ontvangen wij met open armen. Er zijn babystoelen, een verschoningshoek en de mogelijkheid om babyvoeding op te warmen. We bieden een toffe sfeer als bij de familie thuis en in de zomer is het zalig genieten op ons ruime terras.

Als bistro biedt Eetcafé Huis Meers natuurlijk ook alles voor de grote en kleine honger of dorst. Kleine snacks, een pasta of uitgebreide maaltijd; op onze menukaart vindt u altijd dagelijks vers bereide gerechten. Leer ook onze bierkaart met zestig verschillende bieren kennen: we bieden vijf bieren van het vat en hebben vele courante bieren en bijna alle Trappistenbieren op fles.

Daarnaast hebben wij alle faciliteiten voor wielertoeristen in huis. We zijn dan ook aangesloten bij de fietscafés van Toerisme Limburg. We bieden een fietsenstalling, gereedschap voor kleine reparaties, bandenpomp en de mogelijkheid om de accu van uw elektrische fiets op te laden. Honden zijn bij ons welkom en worden verwend met water en hondensnoepjes.

 

Kom naar Eetcafé Huis Meers in Lanaken en proef de unieke sfeer!

 
DSC02637 DSC02632 DSC02619 DSC02622

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review